Update

Hogy hívtak-e telefonon?

Igen. Anyum, hugom, Melegszívű, meg a fodrászom. Vagy ezerszer. Már a fejem fogtam, hogy nem én egyáltalán nem akarom átteni megint az időpontom.

Ja, hogy Titeket se feltétlen ez érdekel. Hanem az sms meg a telefon a lovagias esernyős sráctól. Igen, írt egy sms-t amire nem is volt olyan gáz válaszolni, viszont a telefon ilyen kis esetlen csetlő botlós volt, legalábbis részemről mindenképpen. Kényszeres vihogások, és közben járt az agyam, hogy MIT KELL MONDANI?! Hogy szokták? Ő tök ismeretlen....

Lehet hogy ő a baltás gyilkos. Vagy szerv kereskedő. Esetleg kosárlabda csapatot szervez bénákból. Most tényleg. Miért hívott fel?

Normális az az ember, aki egy vadidegen számát elkéri, felhívja, és cseverészik vele úgy, mintha ezer éve ismernék egymást? És érdeklődik meg kérdez, és mindenféle esernyő javítást ajánl fel, én meg... óóó... hogy b.meg.

Még csak a nevem se tudja. Vagyis a teljeset. Hogy lehet így akarni megismerni? Miből gondolja, hogy mindig kopgós cipőbe, fehér szoknyába, színházasan csinibe nyomom minden áldott nap? Ő ennyit látott. Ennyi alapján miért? Hogy?

Hát nem úgy van, hogy az ember huszonegynéhány évesen megismeri a nagy szerelmet, általában első látásra,  lesz egy örökké tudatba vésődött láblendítős csók, és utána inkább a szimpla fizikai vágy ami vonz egy idegen felé (oda kevésbbé kell duma), aztán a nem vágyból fakadó bármi az meg ismeretség alapján jön. Oké, érzem én is, hogy nettó hülyeséget írok.  Bassszus.

Szóval tuti nem normális. Tuti valami komoly gond van vele.
 • magas
 • udvarias
 • vicces
 • jó szaga van (asszem)
 • kifejezetten szórakoztató
 • pasis (olyan nagyon pasis)
Tuti van vele valalmi gixer.Megjegyzések

 1. :D
  Ne tessék már egyből a legrosszabbat feltételezni!
  Megjegyezem a baltás gyilkos kategória nálam is mindig játszik :D
  Nyugi! És légy jelen! A hódítás és vadászat az ő feladata!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

15. érettségi osztály tali...

Nem kell rohanni, de azért haladjunk....

Elbírnék