184+7,5

Szerelemes vagyok. Úgy igazán. Úgy isten igazán. Úgy nagyon nagyon. Olyan tapsikolósan nagyon. Olyan gyomor összerándítosan nagyon. Nem szalmalánggal, már hetek óta tart.

Azon felül hogy ennek a szerelemnek irdatalan ára van, és nem is Ő jön a listán a sorba, hanem egy dögös vörös, de az érzelmeknek nem lehet megálljt parancsolni.

7,5 centis sarka van. Ha felveszem, még éppen NEM érem el a kritikus 190 cm-t. Éppen nem.... Ez egy akkora szerelem.... És tudom, hogy életre szólna.

Hisz innen van a csizmám is, 6 éve. 6 éve jóban rosszban csizma. És még mindíg úgy néz ki, mintha vadi új lenne. És kényelmes, és megjárta velem a fél világot, és imádom azt a csizmát. Hát akkor egy ilyen karakteres csoda?

Ó... Komolyan látom benne magam, mint modernkori boszorkány.

Igen, mindenfélét beleképzelek, hogy megvehessem, hogy indokom legyen megvenni... ajajjjj.... De hát akkora szerelem.

Mert ebben egy dögös modern boszorkány lennék. Egy ellenállhatatlan díva. Egy istennő... Hmm... Egy magányos magaslatokba törő istennő*... De kit érdekel?!

Óóóó... agonizálás, te mindennapok megrontója. Óh.... Te drága hétköznapi lét, a rezsi számláiddal, hogy megakadályozol egy ilyen ritka szerelem beteljesülését. Fűtés szezon, te céda, hogy neked kell adnom, azt, amit valójában Szerelmemet illeti. És minden, de minden egyéb kötelező költsége az életnek... Hát miért nem lehet ő az enyém?!....
*amúgy is ezt jelenti a nevem, akkor meg?!Megjegyzések

 1. Megtámogassalak egy ötössel? :-)
  Zugolvasó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezen most nagyon vigyorgok :D az ötlet zseniális! Árvák éheznek és könnyeznek, de hozzunk létre egy alapot ami támogatja Verde méregdrága magassarkújának megvételét XD

   De köszi! Értékelem :D

   Törlés
  2. Támogatom az éhező árvákat is! De a szerelem - az szerelem. :-)
   Zugolvasó

   Törlés
 2. Én most azt nem értem, hogy 184+7,5 az miért kevesebb, mint 190? :D Egy szintén segítő szándékú Zugolvasó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh, hat pusztán pszihológia. Olyan mint a ne gondolj a rózsaszín elefántra.
   Ez kevesebb.
   Akkoris ha DE ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eretnek gondolat, de elvetve

180 fok

Dönts