Oszt.kiri

7., 8.-os korunkban az osztálykirándulst már nagyon vagányan csak osztkirinek hívtuk. Zsebre vágott kézzel, hanyag testtartással, walkman-nel, és újonnan szövődő szerelmek, felnőttes kalandok reményével. Tuti zizegtünk már előtte pár napig.


Totál erre emlékeztetett a tegnap esti edzés. Ilyen laza, széttrollkodott, végig röhögött edzésen még nem voltam. Holnap ugyanis oszt.kiri. Akarom mondani, hogy EDZŐTÁBOR. Keményen hangzik ugye? Kontrázok: KETTLEBELL EDZŐTÁBOR.


A sok harminc feletti felnőtt akik heti néhányszor összejárnak közösen izzadni és meghalni, most bizony a hétvégét a Balatonon tölti, hogy izmait erősítse akaratát keményítse. Hát persze.... A fő téma, a lányoknál, hogy ki milyen/mennyi bort hoz, hogy az egyik lány citromos pálinkája bizony házi, ahhoz kellene sütni TALÁN pogit. Vagy nem... A srácok? Csak azon pörögtek, hogy akkor ugye senki nem hoz kiöltözős cuccot, mindenki macinaciban "nyomja" mert ők macinaciban akarnak lemenni a helyi diszkóba.

Hát, kiváncsi leszek... Végül osztkirin is beültünk néhány múzeumba aludni. Talán valahogy a bell-es edzéseket is meglehet ennek folyamodványaként valahogy oldani....

Uí: kemény gyúrós zenékre is számítunk, mint pölö:


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

180 fok

Eretnek gondolat, de elvetve

Dönts