Utónyári hétvége

Reggel 7 kilómétert futottam, mert egyetlen hétvége alatt, hat kilót híztam. Pedig lelkem rajta, csak pénteken iszogattunk. Nagyobb zabálások se voltak, és még edzettünk is. Mégis, a mérleg 6 kilóval mutat többet, amit látok is. Úgy nézek ki, mint aki épp 5 hónapos terhes. Pedig ugye nagyon nem vagyok az.

Lehet hogy a napfény hízlalt. Vagy a Balaton zseniáliasan jó vize. Esetleg a mólón napozás. Vagy a csupa móka és kacagás. Jó volt. Nagyon jó volt. MInden edzőtárs egyesével egy egy különleges és jó ember. És itt nagy hangsúly van azon is, hogy EMBERek. Tökéletlenségekkel és szerethető "hibákkal". De lehet ezt egyáltalán hibának nevezni? Kétlem. Sőt. Hm... talán mondtam már, hogy nekem átlag felé tendáló nagyjából normálisnak számító barátaim nincsenek. Úgy látszik ezt kiterjeszthetjük az edző társaimra is.

Az egyik srác a kávé kikérése közben lelkesen mesélt a szálloda büfésének a mi kis kettlebell edzéseinkről, és magáról a sportról, és a lényeg, az összefoglaló mondata:

- Tulajdnképpen ez egy olyan sport, ami nem látszik rajtunk.

Hát igen... Nem látszik és minden csak rosszabb lett....

:D De már szervezzük a következő hízó, ja nem! EDZŐ tábort :DMegjegyzések

 1. Ez király! Akkor csak túl sovány lehettél: "A kettlebell letakarítja rólad a felesleges zsírt a diéta vagy az aerobic megaláztatásai nélkül is, nem ritka a heti 1% testzsírcsökkenés. Ha túlsúlyos vagy, le fogsz fogyni. Ha sovány vagy, meg fogsz izmosodni. Voropajev (1997), miután felmérést végzett a legjobb orosz girjevikek körében, megállapította, hogy azok 21,2%-ánál testsúlynövekedés volt megfigyelhető az edzések megkezdése után, és 21,2%-uknál (nem elírás, valóban ugyanaz az érték), főleg a nehézsúlyúaknál, testsúlycsökkenés. Az orosz kettlebell kiváló eszköz a testkompozíció optimalizálására, függetlenül attól, melyik véglet felől indulunk el."

  VálaszTörlés
 2. Biztosan túl sovány voltam XD TUTI :D

  VálaszTörlés
 3. aha, és most optimalizálódott a testkompozíciód!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen... eddig egész tűrhető méretű sütis-bor-pocakom volt. Úgy látszik az optimális alkathoz kellett egy ilyen jóóóó emberes méret XD

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

15. érettségi osztály tali...

Bugyim szine...

Nem kell rohanni, de azért haladjunk....