Esküszöm

A ruhámat varratni fogom. Nem habcsókos lesz, hanem csipkés.  Inkább A-vonalú, mint sellő. Persze, elmondhatatlanul tetszenek a Daalarna, Benes Anita csodás ruhái, és ha milliárdos... de nyilvá...Amúgy meg úgy tennék valami színes részletet a ruhára, de egy ilyen csipke csodához... sok lenne

Viszont ez tényleg szép fazon. Nem kell erre "csicsa".

A díszítés... Bazsarózsát szeretnék, és sok zöldet. Azt hiszem az esküvőm színe a zöld lesz. A díszeket saját kezűleg gyártom le, sima befőttes üvegre ragasztok csipkét, abból lesznek ilyen kis lámpások, és a 100forintos boltban kapható elemes teamécseseket teszem majd bele. A csipkét meg Ebayről időben megrendelem. És néhány lufi. Az is zöld. Meg fehér. Székszoknya? Egyszerű fehér. 

Nem akarok zenekart. Bulizni akarok. Ennek megfelelően DJ lesz. És a barátokat, családtagokat megkérem, hogy írják össze a kedvenc számaikat, picit lehessen mindenki kedvére tinglitanglizni, mert nyilván lesz "mulatós" is, de minimális. Én nem vagyok ilyen mulatósos. Inkább bulizzunk egy jót.

És ha már buli. Ami biztos, hogy nekem nem lesz menyecske ruhám. Nem akarok. Az összes szörnyű. Szörnyé teszi a menyasszonyt. Farmerszoknyám lesz, fehér inggel. és valami bohókás balerinával amivel bírni fogom hajnalig. 

A menyasszonyi torát Húgomra bízom. Talán 3 emelet. Egy csoki, egy gyümölcs, meg egy karamell, vagy kávé. 

Na igen, ez a lagzi. De hol is mondom ki azt az "IGEN"-t? Hát... Én előbb szeretném a polgárit. De nem órákkal, hanem hónapokkal. Csendben. Romantikusan. Kettesben. Úgy, hogy az az Övé és az Enyém legyen. Az szóljon csak rólunk. Róla és Rólam. Aztán a nagy lagzis banzájnál majd figyelünk minden kedves meghívott és szeretett vendégre néhány hónappal később.

A jegygyűrűm... legyen gyémánt. (és ígérem az esküvőn összesprólom azt amibe került, és majd főzök meg sütök jó sok finom ebédet/vacsorát)Tudom, tudom.... Hülye picsa vagyok... De ha már álmodok.... A karika gyűrű viszont egy egyszerű sárga arany. Semmi ma divatos véset meg kő. Egyszerű arany karikagyűrű ami a végtelenséget szimbolizálja....Ja a vendég ajándékok! Süthető gyurmából kiskanálra menyasszony vagy vőlegény figura.... 

Egész jól összeállt a kép, ahhoz képest hogy ezidáig még csak rá se gondoltam ezekre. Ja, nem azért mert valaki már holnap el akar venni és én valakihez már holnap hozzá akarok menni. Semmi ilyesmi. Egyszerűen annyi nagyon közeli és szeretett ember szervezi most az esküvőjét, hogy akaratlanul is átgondolom, én mit tennék. 

Hát valami ilyesmi lenne az irányvonal.... 

Már csak egy pasi kell mindehhez....Megjegyzések

 1. Várom a meghívót Mucikám <3

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fészbúkon kering most egy kép amin egy cuki mosolygós pók van, és az a felirat valami ilyesmi:
   "Lehet, hogy a pók akit tegnap megöltél a hálódban, egész életében úgy tekintett rád mint a kedves szobatársára"

   :D

   Mondjuk a mezei virágok is tetszenek :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eretnek gondolat, de elvetve

180 fok

Dönts