Helyzet

Első körben köszönöm a drukkot, az aggódást, és Apura gondolást. Bár nem reagáltam, higgyétek el nagyon jól esett, és segített átvészelni.

Apu mondjuk úgy, jól van. Vagy talán úgy, hogy lehetne rosszabb, esetleg nem ez a legrosszabb ami történhetett. A károsodás a bal felét érte, erő van, koordináció akad, rövid távú memória szo-szo, 10 percig szépen beszél, utána már kásás, igaz hamar elfárad. Néha nem ismer fel dolgokat, de tényleg az a legkevesebb, hogy nem tudja, mi az a távirányító, vagy éppen nem találja

Egy hatalmas nagy gyerek. Ahogy egyre jobban van, annál több mindent enged meg magának. Nem szabadna hajolnia, persze, hogy a zoknit úgy húzza fel, hogy lógó fejjel hajol. Meg majd vigyük neki a bicajt, mert unalmas óráiban majd bringázik. 

Igen. Persze.... Húsz perc után teljesen elfárad, elalszik. A cigiről is le kell szoknia, meg a kávéról, de könyörög a koffein mentes kávéért. Azt azért néha kap. Meg csokit, mert szereti. 

A magyar egészségügy... pfff.... szerencsére egy csillivilli vadiúj épületben van, minden ragyog, minden csodálatos. Csak éppen az egész kórházban nincs neurológus, heti egyszer jön valaki egy másikból konzultálni. A nővérek cukik. A gyógytornász előtt minden tiszteletem, a logopédus egy tünemény. És a kaja is tök jó, azt gondolom, egy rossz szót se szólhatunk. (igen, furi, hogy Apu minden étkezéshez kap egy szál nyers répát, de a nővérke mondta, hogy kell, had gyakoroljon az arcizma)

Ha, erősen HA, minden jól megy, egy évre teszik a "gyógyulási időt". Persze, olyan mint volt, soha nem lesz. Még nem tudni mindig biztosat, hogy mennyire sérült, mi mennyire maradandó, mi mennyit fog még romlani. 

Életben van. Szinte majdnem önmaga. Ennél többet... egy ilyen szörnyűség után... 

De jól van. Jól lesz. Ez a fontos. Ez a legfontosabb. :)Megjegyzések

 1. Örülök hogy írtál, már lestem-vártam a híreket.Erőt kívánok mindenkinek a gyógyuláshoz!Kata

  VálaszTörlés
 2. Nagyon vártam már a híreid. Így egy héttel az esemény után nem rossz eredmények ezek. A lényeg, hogy napról napra jobban lesz.
  Kitartást!

  VálaszTörlés
 3. örülök, hogy egészen jól van! Javulni fog és jó, hogy cigi és kávé nuku!! előre, bizakodóan!

  VálaszTörlés
 4. Örülök a jó híreknek. Türelmet kívánok az egész családnak.

  VálaszTörlés
 5. :) Aranyosak vagytok! Tényleg köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 6. Örülök az eddigi eredményeknek, és a legjobbakat kívánom!

  VálaszTörlés
 7. Huh, aggódtam, hogy a hallgatás bánatot jelent.
  Örülök nagyon, hogy nem így van, jobbulást apukádnak, egészséget!

  VálaszTörlés
 8. Mindenkinek nagyon köszi a törődést, aggódást, gondolást. Sokat jelent igazán. Igyekszem jelentkezni sűrűbben.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dönts

15. érettségi osztály tali...

Eretnek gondolat, de elvetve