Csajos

Tegnap esti edzés meglehetősen húzós volt. Ömlött rólam a víz, majd belehaltam, de baromira élveztem. (Kettlebell) Vánszorgunk ki a teremből, fél tucat lapraszerelt huszonpár éve lány, azok a tipikus CSAJOK álltak az ajtóban és az egyik magas hangon, kicsit fitymálva, hogy hát másoknak is inkább csajos edzésre kellene járni. 

Ennyit hallottam. 

Még az öltöző ajtajából visszanéztem, dehogy visszanéztem, jó alaposan végigmértem őket. Az egyenes hosszú hajukat lófarokban, a cuki trendi edző cuccukat, a gravitációt nem ismerő melleiket, az átlátszó vékonyságukat....

Irigység? Nem. Mert sose akartam közéjük tartozni. Előítélet? Inkább. Nem látom az ilyen lányokban, hogy a felszínen kívül mást is értékelnének. 

Aztán néztem magam a tükörben, a bő harmincas testet, amiről jócskán le kellene dobni a súlyfelesleget, a hajtőnél látszó ősz hajszálakat, az összecsókolózó combokat. Nem, nagyon nem vagyok már húsz éves. És ez valójában nem baj. Azt hiszem, én magamat a jó bor kategóriájába sorolom. Az idővel csak érik, és jobb lesz. 

Jól van ez így. Jól lesz ez így.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dönts

15. érettségi osztály tali...

Eretnek gondolat, de elvetve