Sarkalatos szavak egy kapcsolatban

Szex.

Okosteló.

Gyerek. 

Pénz.

Ugye, hogy ezek milyen messze vannak a gyerekkorunkban belénk mesélt "boldogan éltek míg meg nem haltak" dumától?

NEm, ezek nem velem, vagy nem feltétlen velem történtek most. Csak tegnap elmélkedtem, meg telihold is volt, és hülyeségeket álmodtam, mert ilyenkor szoktam.

Nyilván ezek mögé a szavak mögé mindenki életvitele és vérmérséklete szerint lát problémát, megoldást, örömöt, bánatot. Mindenkinek van legalább egy baszmeg-sztorija mindegyik sarkalatos szóhoz....  Vagy több is.

  Ja, és persze azért BÚÉK
Megjegyzések

 1. lehet, hogy most nem ugyanarra gondolunk, de ezek szerintem mindig sarkalatos szavak voltak egy kapcsolatban. Okosteló helyett korábban a tévé. Lehet, hogy nem azzal kezdtük, hogy végigmentünk a tételeken, de ha kiderült valami utalásból, hogy az egyikben nem vagyunk egy plattformon, akkor jó eséllyel beindult a távolodás, falak mögé húzódás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Ez egyértelmű. És az is, hogy mondjuk nekem teljesen más probléma kört jelent az okosteló, mint a tévé. Mert nem azzal van a baj, hogy azon olvassuk a híreket...

   A falak, na igen.... Bármelyik definíció kőkemény és vastag falakat von.

   Törlés
 2. Á, nem emlékszel, szüleink generációjánál, hogy állandóan megy a tévé, és a feleség ki van bukva rajta, hogy fél szemmel mindig a tévét nézi apu, és nem beszélgetnek, hanem megy a meccs, főleg, mikor bejöttek a sport csatornák, meg a hírcsatornák, és akkor a politika. Meg a nők a sorozatokat, meg a tv shop-ot, stb.Tisztára mint az okosteló, hogy mindig ott van, a háttérben mindig beszél, és senki nem figyel a másikra, hanem bambul valamit. Csak távolabbra bambul.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Értelek hidd el. De nem. Mármint nem teljesen. Egy átnézett telefon, ahol látod, hogy a párod milyen kedélyesen cseveg (flörtöl) valakivel. Vagy azoknak a csajoknak a képe akiket lájkol és jobbak mint te... Vagy hogy éppen rád panaszkodik... Ez egy egészen másfajta megközelítés ;D

   Törlés
 3. Á, értem. Ez nem jutott eszembe, csak a rácsatlakozottság, a másik számára elérhetetlenség.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ne kímélj, kibírom

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dönts

15. érettségi osztály tali...

Eretnek gondolat, de elvetve